Akční Jarní nabídka

Očistěte na jaře tělo i duši! Pobyt spojený s odpočinkem, ale i s aktivním přístupem k vlastnímu zdraví a duševní pohodě. Na jaře se vše probouzí k životu. Vykročte do jarního období jako nový člověk, nastartujte své tělo jarní detoxikací, kterou u nás povzbudíte koupelemi, masážemi, pitným režimem, spánkem.

Jarní regenerace

DIANA Velké Losiny

Ubytování na 2, 3 a 5 nocí, polopenze, kredit na procedury, pitný režim a vyvážená strava, volný vstup do hotelového wellness centra.

Očistěte na jaře tělo i duši! Pobyt spojený s odpočinkem, ale i s aktivním přístupem k vlastnímu zdraví a duševní pohodě. Na jaře se vše probouzí k životu. Pokud chcete i vy vykročit do jarního období jako nový člověk, nastartujte své tělo jarní detoxikací, kterou u...

-10%
5 350 Kč
od 4 815 Kč / 2 noci / os.

Termály naplno

DIANA Velké Losiny

Ubytování na 3 - 7 nocí, polopenze, kredit 150 Kč/noc na procedury, vstupy do termálního parku, volný vstup do wellness centra.

Přijeďte s celou rodinou na dovolenou do Jeseníků a užijte si naplno TERMÁLY LOSINY. Ubytujte se ve Wellness hotelu DIANA a získejte zajímavé slevy a bonusy do termálního parku ve Velkých Losinách.

od 6 600 Kč / 3 noci / os.