Koupele

perličková koupel

Při perličkové koupeli se teplota vody pohybuje mezi 34 - 36°C. Tato teplota způsobuje uvolnění těla, duše a zvyšuje diurézu. Do vody je pod tlakem 0,15 MPa vháněn vzduch, vznikají tak bublinky, které lehce masírují kůži. Tato koupel se doporučuje hlavně u poruch spánku, neurologických onemocněních a onemocněních pohybového aparátu, včetně bolestivých syndromů páteře. Perličková koupel snižuje svalový tonus a psychické napětí, dobrý efekt má také u léčby jizev a při klimakterických obtížích.

vířivá koupel

Jedná se o celotělovou koupel jejíž teplota se pohybuje mezi 36 - 38°C. Díky cirkulaci proudů vody a vzduchu dochází k masáži, při níže se zlepšuje prokrvení končetin, zlepšuje se látková výměna a jsou stimulovány kožní buňky. Vírivá koupel pomáhá při lymfatických otocích, revmatologických onemocněních a poúrazových stavech. Dobře je také snážena při svalových atrofiích, periferních obrnách a při diabetu.

saturovaná koupel

Jedná se o celotělovou perličkovou koupel o teplotě 36 - 38°C s přísadou aromatického oleje, který společně s koupelí uvolní váš svalový tonus a stimuluje systém Vašeho těla.